Hva kreves for å få internett via kabel-TV?
  • Det kreves at vi har dekning i ditt område og at vi kan nå frem til boligen med kabel.

Jeg ønsker IP-telefon. Tilbyr dere en egen løsning?

  • Vi leverer ikke egen løsning for dette. Det er mange leverandører på markedet. Og du står fritt å velge leverandør av dette gjennom vårt nett. 

Jeg har mistet internettforbindelsen. Hva kan dette skyldes?

  • Dersom du har mistet forbindelsen, hjelper det ofte å bare slå av og på modemet ved å dra ut strømmen et øyeblikk. Dersom dette ikke hjelper. Ta kontakt med oss på 778 44 544 og vi vil hjelpe deg så raskt som mulig.

Jeg bruker fildelingsprogrammer. Er dette lov?

  • I utgangspunktet er det fult lovlig å bruke programmer som Bittorrent, LimeWire, FTP, m.m. Disse programmene i seg selv er ikke ulovlig.
    Men bruk av disse programmene betyr i de aller fleste tilfeller ulovlig fildeling. Dersom vi får tilbakemelding om slik aktivitet, vil kunden bli stengt fra nettet. Enkelte ting som f.eks. barneporno vil også bli politianmeldt. I paragraf 3.2.1 står det følgende:  Internett-tjenesten via kabel er kun ment for enkel og generell privat bruk. Tjenesten er ikke tilpasset bruk for bedrifter med de krav til sikkerhet som dette krever. Leieren plikter å ha satt seg inn i og må følge vanlige nettregler. Internett-tjenesten via kabel skal ikke benyttes til å drive egne servertjenester – herunder, men ikke begrenset til; web, ftp, e-post, nntp, dhcp, eller proxyserver. Utleier forbeholder seg rett til å overvåke tjenesten for å forebygge og avdekke eventuell misbruk. Misbruk og overtredelse av nettregler vil uten forvarsel og uten kompensasjon – kunne medføre frakobling for kortere eller lengre tidsrom.
     

  • Mer info om våre regler og retningslinjer finner du HER

Hvordan beskytter jeg meg mot virus?

  • Det er svært viktig å beskytte maskinen godt når man kobler seg til internett. I dag er det nesten umulig å unngå virus dersom man ikke har virusprogram og brannmur installert. Se HER

Kundeservice


Tlf: 778 44 544


kontakt@lenvikkabeltv.no


facebook.com/lenvikkabeltvVi tilbyr fjernhjelp


Trykk

 FJERNHJELP 
Nå kan du følge oss på Facebook


 Adresse:

Hallveien 2

Postboks 33

9370 SILSAND


Copyright © 2012. All Rights Reserved.